Elitepartner Norge – Seriøs partnerformidler på nett

Elitesingles – en høykvalitets nettdatingside

Elitepartner (kjent som Edarling i USA) er den ultimate matchmakeren for sofistikerte single som søker en stødig forhold gjennom dating på nett. Siden er basert på en personlighetstest utviklet av en berømt psykolog, et detaljert matchingsystem som kalkulerer hvilke personen som er perfekte for hverandre.

Hvert medlems profil blir manuelt undersøkt for å kunne være sikker på dens autentisitet. Med mer en to millioner medlemmer er Elitepartner blitt sterkt etablert på markedet siden sin lansering i 2004. Det var den første online datingsiden som ble belønnet med TÜVs kvalitetsmerke.

ELITEPARTNER GRATIS REGISTERING! – KLIKK HER –

 

Elitepartner er den fremste siden for akademikere og single med høye standarder. I de siste seks årene har ElitePartner skilt seg ut fra massen av datingsider takket være sine innflytelsesrike kontakter, sin vitenskapelige matchingsprosess og sin kvalitetsservice. Hos oss gjelder følgende prinsipper: klasse, ikke masse og kvalitet over kvantitet.

Personer som søker har ikke lyst til å bli kjent med masse forskjellige mennesker, men med den ene personen som er rett for dem. Partnermatchingsprosessen er basert på vitenskapelig kunnskap: de lykkeligste forholdene er alltid de forholdene der begge parter har samme grad av utdanning og samme verdier.

En vitenskapelig formel for lykke

Registrering på ElitePartner begynner med den vitenskapelig utformede personlighetstesten utviklet av psykologen Volker Drewes (en kjent og kvalifisert foredragsholder og direktør ved Berlins Psykoterapeutiske Akademi i samarbeid Humboldtuniversitetet i Berlin).

Testen er basert de nyeste funnene og ledende teoriene innenfor forholdsvitenskap. ElitePartners matchingsystem bruker svarene fra testen for å finne ut hvilke av våre medlemmer som passer perfekt til hverandre.

EliteMedianet GmbH

Elitepartner NorgeArne Kahlke og Sören Kress etablert EliteMedianet GmbH i november 2003 og startet sin virksomhet på nettet i 2004 i samarbeid med Elitesingles. Seks år senere, med to millioner medlemmer, flere titalls millioner i omsetning, utallige priser og samarbeidspartnere av høyeste kvalitet er ElitePartner nå en av de ledende tyske datingtjenestene.

Siden september 2009 har Elitepartner GmbH vært 100% subsidiert av Tomorrow Focus AG. Selskapet har base i Hamburg, og blir til daglig drevet av Dr. Jost Schwaner (CEO) og Dr. Georg Pagenstedt (COO).

Elitepartner medlemstesting

Elitepartner aksepterer kun sofistikerte single som er ute etter et fast forhold. Hver nye registrering og hver nye profil blir nøye eksaminert for hånd av vårt kundebehandlingsteam for å forsikre at den er ekte.

Vårt serviceteam er tilgjengelig syv dager i uken for å tjene dette formålet. Den høye andelen akademikere på siden beviser at ElitePartner møter de aller høyeste standardene.

 

ELITEPARTNER GRATIS REGISTERING! – KLIKK HER –