Firstdate – 100% Treffgaranti!

Finn din drømmepartner med Firstdate. Prøv helt gratis i dag!

FirstdateHelt tilbake til 2006 må du for å komme til starten av Firstdate. Da ble ideen om at Firstdate skulle bli det største dating nettstedet i Skandinavia født.

Det var virkelig et stort og ambisiøst mål, som vi etter flere år med hardt arbeid kan vi endelig si at vi er den mest populære datingsiden i Skandinavia.

Firstdate.com har blitt det stedet der over 100.000 single mennesker daglig er innom for å treffe potensielle partnere. Vi vet per i dag ikke om det finnes noe annet dating nettsted i Norden som har så mange single besøkende om dagen som ser igjennom kontaktannonser på nett. Dette inkluderer Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

 

FIRSTDATE – GRATIS REGISTRERING – KLIKK HER –

 

Nå som vi endelig har blitt så populære, med så mange medlemmer på vår møteplass, kan vi gå ut med en helt unik fantastisk garanti til deg: For våre Gull medlemmer som har vært med i over 6 måneder, og du fortsatt ikke har funnet noen som du liker på våre sider, så vil du få tilbake 100% av pengene dine.

Firstdate – hjelper deg å finne kjærligheten!

Selvfølgelig finnes det mange lignende nettdating tjenester, men her hos oss så vil du få vår egenutviklede plattform, som sørger for at din opplevelse blir spesiell.

Tjenester som gjør det lettere, mer artig og spennende å møte noen igjennom Firstdate.

I tillegg til dette så er vi veldig opptatt av privatlivet(og informasjon som du gir oss) ditt, så vi gjør alt for å beskytte det så du skal føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Skulle du derimot ha noen spørsmål eller kommentarer om våre datingsider, så er vi tilgjengelige på flere måter som du finner på våre nettsider.

Vi hører på våre medlemmer, dine forespørsler og meninger gjør at vi hele tiden kan forbedre oss og gjøre tjenestene våre bedre. Det å date via Firstdate skal være sikkert og trygt.

Nå har vi satt oss et nytt mål, nemlig å bli den ledende datingsiden i Europa. Takket være deg, så er vi allerede på god vei!

 Firstdate Norge

 

FIRSTDATE – GRATIS REGISTRERING – KLIKK HER –